6 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 6

Ab B. Portin Oy - PORTIN (på svenska) - PIETARSAARI

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Metallituotteiden valmistaja, metallin työstöä, maalausta

Tack vare bred erfarenhet har vi möjlighet att genomföra även de mest krävande projekt - från planering till slutfinish. Företaget tillverkar och monterar metallkonstruktioner för industrin och fungerar som underleverantör till andra producenter. Även servicearbeten för industrin. Vi har en ny linje för blästring och målning. Stora produktionsutrymmen möjliggör tillverkning av stora konstruktioner. Sedan år 2002 återförsäljare av portar från svenska Prido. Tillverkning: dörrar, trappor, räcken.


Työtapa svetsning


Ab Forslight Oy (på svenska) - YTTERESSE

Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Ab Forslight Oy i Pedersöre är underleverantör till metall- och fordonsindustrin. Produkter som tillverkas är främst komponenter och system för släp och släpvagnar för lastbilar t.ex. ljusramper, kablage, svetsade och monterade delar i rostfritt stål. BANFI P12 slungrensare för blästring av detaljer i kolstål, aluminium och rostfritt stål. ABB robotsvets med 4000x1250 svetsbord. MECAL aluminiumfräs för aluminiumprofiler. NU LEDIG KAPACITET INOM SVETSNING OCH MONTERING.


Työtapa rostfri svetsning


Vegamark Oy (på svenska) - KARJAA

Kauppakamarin jäsen Suomen Yrittäjien jäsen

Metallin työstöä

Vi är verksamma i Karis och fungerar i huvudsak som en mångsidig maskinverkstad för underleveranser. Specialkunskap inom verkstadsområdet innehar vi vid tillverkning av återkommande korta serier inom svetsnings- och maskinbearbetning. För kunder erbjuder vi även svetsning, svarvning och vattenskärning vid specifik beställning. Beskärning med vattenstråle är ett område som hela tiden växer och utvecklas. Vi planerar och tillverkar även egna produkter såsom krossar och laboratorieapparater.


Työtapa svetsning


Lars Sjöblom Fma (på svenska) - PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen

Lämmitysjärjestelmiä, kylmähuoltoa

Service, installation och reservdelsförsäljning (Wedholms) inom kyl, kylanläggningar, kyltankar till jordbruk samt svetsnings- och metallarbeten. Försäljning och installation av Mitsubishi, Fujitsu luftvärmepumpar, marknadens högsta kvalitet med låg ljudnivå inom Vasaläns distrikt. (Vasa, Karleby, Jakobstad, Nykarleby, Kronoby, Pedersöre, Larsmo, Kälviä, Evijärvi, Oravais, Kaustby, Maxmo, Lochteå och Himanka). Från oss även Wedholms mjölkkyltankar. Ring för service, installation, lufvärmepump.


Palvelu svetsning


Kenweld Ab (på svenska) - PIETARSAARI

Suomen Yrittäjien jäsen