13 hakutulosta Älyhakuaika 0.001 s Tulokset 1 - 13

Pelti- ja eristystyö Alpo Alavuotunki - KUUSAMO

Suomen Yrittäjien jäsen

Koneistamo

Pelti- ja eristystyö Alpo Alavuotunki on kuusamolainen vuonna 1999 toimintansa aloittanut pelti- ja eristysalan yritys. Yrityksessä työskentelee 4-8 työntekijää.Yrityksemme on laajentunut koneistamopalveluihin ja puhallusvillaeristystöihin. Myymme seinä- ja kattopeltejä eri profiileilla.Kattosaneeraustyöt esim. huopakaton päälle, varttikaton vaihto peltikattoon. Sopimuksen mukaan esim. avaimet käteen -periaatteella.


Yhteyshenkilö Koneistamo


Oulun Moottorikoneistamo Oy - OULU

Suomen Yrittäjien jäsen

Konepaja, koneistuksia

Oulun Moottorikoneistamo tarjoaa ammattitaitoista koneistuspalvelua vuodesta 1968 Oulussa. Toimitamme jakautuu moottorikoneistukseen sekä konepajakoneistukseen. Teemme sekä bensa- että dieselmoottoreiden koneistukset henkilö- ja kuorma-autojen, traktoreiden, moottoripyörien, moottorikelkkojen ja mopojen sekä työkoneiden, teollisuuskoneiden ja erikoiskoneiden moottoreihin. Konepajakoneistusta teemme mittatilaustyönä yksityishenkilöille, yrityksille sekä teollisuuslaitoksille.


Sähköposti koneistamo@omk.fi


Koneistustyö Heikkilä Oy - SASTAMALA

Koneistamo

Koneistustyö Heikkilä Oy on koneistus- ja sorvaustöihin erikoistunut yritys, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Sastamalassa. Toteutamme asiakasräätälöityjä töitä nykyaikaisilla CNC-koneilla. Meiltä saa kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden, kuten jyrsintää, sorvausta, hitsausta, osakokoonpanoa sekä erilaiset pintakäsittelyt ja varmat toimitukset.
Salo-Hill Oy - SALO

Sorvaamo, koneistamo